MSN gegevens uitwisselen

Zoals bekend is het op de flirtmee webcam chat en de profielen niet zomaar toegestaan prive gegevens uit te wisselen, maar er is toch een mogelijkheid :)

De reden dat we het niet zomaar toestaan is dat er in het verleden vaak mensen zijn weggelokt door foute mensen, te maken kregen met stalkers, of naar verkeerde sites werden gelokt die verborgen betaalsites bleken waarbij torenhoge telefoonrekeningen het gevolg waren via stiekeme inbelpprogrammaatjes of waar mensen hun computers werden geinfecteert met malware, trojans, virussen etc. etc. en flirtmee wil geen thuishaven zijn voor verkeerde mensen met verkeerde motieven.

Uit jarenlange ervaring weten we dat mensen die vaak msn vragen/geven bijna altijd onbetrouwbaar zijn en hier werken we niet aan mee.
Denk hierbij aan:
- dames die je via msn veel geld willen aftroggelen via onbetrouwbare site's
- andere sites die zelf nauwelijks bezoekers hebben en die hier komen "hengelen" naar bezoekers
- foute personen/bende's die via hun site spyware, virussen of trojans infecteren (geen enkele antivirus programma stopt alles)*
- foute personen/bende's die via msn spyware, virussen of trojans proberen te sturen*
- fakers die doen als of ze een koppel of vrouw zijn (stel altijd een unieke vraag als je ze voor de cam ziet)
- stalkers, dus mensen waar je niet meer van afkomt nadat je je prive gegevens hebt doorgegeven
- andere foute mensen met foute bedoelingen
* met het doel prive gegevens van jouw computer te stelen, zoals paswoorden, bankinlogcode's creditcard gegevens etc

Aangezien hier niemand op zit te wachten, worden mensen die continue msn geven/vragen van de site geweerd ofwel met een verwijdering van het profiel ofwel met een ban op de chat ofwel allebei. Niet om te pesten maar ter bescherming en veiligheid van de flirtmee chatters.

Is dan helemaal niemand meer eerlijk ?
Tuurlijk wel, gelukkig zijn veruit de meeste chatter gewoon op zoek naar wat fun zonder bovengenoemde foute motieven
Flrtmee beseft heel goed, dat na het elkaar zien via de webcam er af en toe een dringende behoefte kan ontstaan om in real life nog veel meer van elkaar te zien en zo ;)
Hoe werkt het als mensen soms hun msn willen uit wisslen?

Er zijn drie voorwaarden
a) beide partijen hebben goed ingevulde profielen op flirtmee met foto
b) beide partijen sturen een verzoek
c) je staat niet op onze zwarte lijst
Willen 2 chatters elkaars msn gegevens hebben, dan sturen deze BEIDE personen een berichtje via deze link. Zet in dit bericht jouw naam, msngevens en de naam van de persoon of koppel met wie je wilt uitwisselen. Laat het onderwerp en tekst in de mail staan en vul de gevraagde gegevens in.

Het heeft dus geen zin eenzijdig een verzoek te sturen want deze wordt niet in behandeling genomen. Na controle aan de hand van een zwarte lijst (waarop o.a. fakers, stalkers, spammers, lokkers en andere foute mensen staan) stuurt flirtmee jullie de contactgegevens door. Maar Flirtmee kan op geen enkele manier garanderen dat de tegenparij betrouwbaar is en kan hier nimmer verantwoordelijk voor worden gesteld. Dus wees voorzichtig met het verstrekken van prive gegevens zoals huisadres en telefoonnummers. Heb je een slechte ervaring met iemand laat het ons dan direct weten !
Uiteraard worden ook goede ervaringen op prijs gesteld. want in de meeste gevallen is er natuurlijk niets aan de hand en wensen wij jullie veel plezier samen !!
En vergeet natuurlijk niet om terug te komen naar flirtmee :)