Privé gegevens uitwisselen (zoals skype, email etc)

Zoals bekend is het op de flirtmee webcam chat en de profielen niet zomaar toegestaan prive gegevens uit te wisselen, maar er is toch een mogelijkheid, die hieronder wordt uitgelegd :)

Eerst even de redenen dat we dit niet zomaar toestaan: In het verleden zijn vaak mensen bedonderd of weggelokt door foute figuren, zoals stalkers, of foute mensen die onschuldige chatters naar verkeerde sites lokken die verborgen betaalsites bleken waarbij torenhoge telefoonrekeningen het gevolg waren of waar mensen hun computers werden geinfecteerd met malware, trojans, virussen etc. etc. Flirtmee wil geen thuishaven zijn voor mensen met verkeerde motieven en wij werpen hierdoor drempels op om dit tegen te gaan.

Uit jarenlange ervaring weten we dat mensen die vaak prive gegevens vragen of geven bijna altijd onbetrouwbaar zijn en hier werken we niet aan mee.
Denk hierbij aan:
- dames die je via skype veel geld willen aftroggelen via onbetrouwbare site's
- scammers uit nigeria of andere dubieuze afrikaanse of aziatische landen
- andere sites die zelf nauwelijks bezoekers hebben en die hier komen "hengelen" naar bezoekers
- foute personen/bende's die via hun site spyware, virussen of trojans infecteren (geen enkele antivirus programma stopt alles)*
- foute personen/bende's die via privé spyware, virussen of trojans proberen te sturen*
- email verzamelaars die u mails gaan sturen met spam of erger
- fakers die doen als of ze een koppel of vrouw zijn (stel altijd een unieke vraag als je ze voor de cam ziet)
- stalkers, dus mensen waar je niet meer van afkomt nadat je je prive gegevens hebt doorgegeven
- andere foute mensen met foute bedoelingen
* vaak met het doel prive gegevens van jouw computer te stelen, zoals paswoorden, bankinlogcode's creditcard gegevens etc

Aangezien hier niemand op zit te wachten, worden mensen die vaak prive gegevens geven of vragen van de site geweerd ofwel met een verwijdering van het profiel ofwel met een ban op de chat ofwel allebei. Niet om te pesten maar ter bescherming en veiligheid van de flirtmee chatters.

Is dan helemaal niemand meer eerlijk ?
Tuurlijk wel, gelukkig zijn veruit de meeste chatter gewoon op zoek naar wat fun zonder bovengenoemde foute motieven
Flrtmee beseft heel goed, dat na het elkaar zien via de webcam er af en toe een zeer dringende behoefte kan ontstaan om in real life nog veel meer van elkaar te zien, zeg maar elkaar wat beter willen leren kennen ;)
Hoe werkt het als mensen soms hun prive gegevens willen uit wisslen?

Er zijn drie voorwaarden
a) beide partijen hebben goed ingevulde profielen op flirtmee met foto
b) beide partijen sturen een verzoek
c) geen van beide partijen staat bij ons bekend als onbetrouwbaar (hetgeen niet automatisch betekent dat iemand wel betrouwbaar is)
Willen 2 chatters elkaars privé gegevens hebben, dan sturen deze BEIDE personen een berichtje via deze link. Zet in dit bericht jouw naam, skype of email gevens en de naam van de persoon of koppel met wie je wilt uitwisselen. Laat het onderwerp en tekst in de mail staan en vul de gevraagde gegevens in.

Indien bovenstaande link niet werkt
Stuur dan een een bericht naar ons via de profielen en zet hierin de volgende tekst door deze van hieronder te kopieren
Ik wil email/ skype gegevens uitwisselen en verzender van deze mail verklaart minimaal 18 jaar oud te zijn en dat zijn/haar hieronder genoemde email/ skype gegevens mogen worden uitgewisseld aan onderstaande chatter.Verzender verklaart verder de andere chatter niet naar commerciele of noncommerciele sites toe te lokken en flirtmee of de andere chatter op geen enkele wijze schade toe te willen brengen.

Vermeld vervolgens onder de tekst het volgende:
1)jouw profielnaam
2)jouw skype of email gevevens
3)profielnaam van de persoon/stel met wie je wilt uitwisselen.
Een link naar contact met ons via de profielen vindt je door hier te klikken

Let op het heeft dus geen zin eenzijdig een verzoek te sturen want deze wordt niet in behandeling genomen.
Beide mensen moeten een verzoek sturen

Na controle aan de hand van een zwarte lijst (waarop o.a. fakers, stalkers, spammers, lokkers en andere foute mensen staan) stuurt flirtmee jullie de contactgegevens door. Maar Flirtmee kan op geen enkele manier garanderen dat de tegenparij betrouwbaar is en kan hier nimmer verantwoordelijk voor worden gesteld.
Heeft u éénmal contact via email of skype dan raden wij u aan voorlopig geen extra gegevens uit te wisselen, zoals huisadres, facebook, telefoonnummer, want dat maakt u extra kwetsbaar.
De anonimiteit is dan volledig verdwenen en als men kwaad wil dan bent u een makkelijke prooi

Uiteraard worden ook goede ervaringen op prijs gesteld. want in de meeste gevallen is er natuurlijk niets aan de hand en wensen wij jullie veel plezier samen ;)

Heb je een slechte ervaring met iemand laat het ons wel dan direct weten.
En vergeet natuurlijk niet om terug te komen naar flirtmee :)