Net als begin vorige maand hadden we helaas te kampen gehad met een storing, dit keer een netwerkstoring.
Ook nu hebben we al snel besloten over te schakelen op een andere datacenter zodat de chat gewoon in de lucht bleef en we het even zonder de profielen moesten stellen.

De netwerkstoring is nu opgelost. Onze excuses voor de overlast. Echter het kan voorkomen dat er af en toe nog enige traagheid kan ontstaan bij de profielen.

Wij hebben in ieder geval besloten terug te schakelen naar onze main server zodat ook de profielen weer beschikbaar zijn.

Mocht er onverhoopt toch weer een probleem ontstaan dan schakelen we weer terug naar onze backup, zodat de chat lekker in de lucht blijft en dat is uiteraard het belangrijkste.

Verder zijn we druk doende ook voor de profielen een goede oplossing te vinden, zodat in de nabije toekomst bij een storing ook deze kunnen worden overgezet. Gezien de enorme omvang van de profielen en de continue stroom van mutaties is dit echter minder makkelijk, maar we gaan ons best doen ook hier een passende oplossing voor te vinden.

Mvg
Het flirtmee team

 

 

 

Comments


knaap55

  • Posted 9 jaren geleden
ik heb een vraagje namelyk ik kan niet meer op jullie chat en trouwe chatter kan je me de uitleg even door sturen waarom aub thx groetjes knaap 55

StillCrazy

  • Posted 10 jaren geleden
ahhhhhhhhhh, de prijs van populariteit, nietwaar....