Dagelijks ontvangt flirtmee zeer veel automatische meldingen van emailberichten die niet kunnen worden bezorgd omdat het emailadres niet meer klopt.

Om dit te stoppen, zijn bij heel veel accounts alle notificaties van berichtjes op flirtmee uitgezet. Deze members ontvangen dus geen email meer als iemand je een berichtje heeft gestuurd, je een commentaar hebt gekregen in je gastenboek of bij een foto of video, als iemand een vriendenverzoek heeft gedaan, etc etc.

Hoofdzakelijk is dit uitgezet bij members bij wie het emailadres niet meer bestond, maar het zou ook kunnen optreden bij mensen bij wie het emailadres tijdelijk niet heeft gewerkt de afgelopen jaren.

Dus mocht jij hier ook ineens last van hebben, kijk dan bij settings en notifications. Hier kan je precies aangeven wanneer je een berichtje wil ontvangen, maar misschien is het ook handig eerst even te checken of je emailaccount nog wel werkt. Bij hotmail/outlook/live worden accounts automatisch afgesloten als deze een tijd niet worden gebruikt. Activeer dan eerst je emailadres weer, of vul een ander adres in en zet dan pas alle notifications weer op yes.
Het zou zonde zijn als je een leuk contact misloopt omdat je email niet meer werkt.

Comments


sjtukcadillac

  • Posted 7 jaren geleden
Zou jullie graag een mail sturen. Ik krijg geen nieuwe profielfoto geupload. Het zegt wel succesvol geupload maar doet niets. Ook als ik de huidige profielfoto verwijder dan krijg ik de nieuwe foto er niet op, de oude foto komt dan terug.
Hartelijk dank alvast.

handigge

  • Posted 7 jaren geleden
geen mails graag