Algemene voorwaarden

De flirtmee profielen zijn volledig gratis. U kunt gratis lid worden en gratis lid blijven. Ook het sturen en ontvangen van berichten is volledig kostenloos. Er zijn geen verborgen kosten of betaalde lidmaatschappen. Het enige wat niet gratis is, zijn de advertenties van sponsors die leiden naar andere sites buiten flirtmee, maar de webcamchat en profielen van flirtmee zelf zijn 100% gratis.

Door gebruik te maken van Flirtmee stemt u ermee in dat Flirtmee het recht heeft om de chat, profielen en profiel berichten te controleren op handelingen, teksten, foto’s, video’s, live streams, die in strijd zijn met de Nederlandse wet en/ of onze algemene voorwaarden (bijv. als blijkt dat iemand jonger is dan 18). Deze scans kunnen steekproefsgewijs zowel automatisch als handmatig plaatsvinden. Afhankelijk van de geconstateerde overtreding kan worden besloten tot moderatie, verwijdering, waarschuwing, kick, ban, permanente ban, of aangifte bij politie in geval van een misdrijf.

Wanneer u een profiel aan maakt op Flirtmee, wordt alles wat u invult op uw profiel (m.u.v uw emailadres), wat u uploadt en creeërt aan content voor iedereen zichtbaar die de profielen bezoekt. Door een profiel aan te maken stemt u ermee in dat flirtmee deze informatie en content zichtbaar maakt op deze site.

Door lid te worden van flirtmee kunt u gemiddeld 1 x per maand een nieuwsbrief verwachten van ons. Dit kunt u desgewenst zelf de-activeren, waardoor u wel lid blijft maar geen nieuwsbrief ontvangt. Uw gegevens worden niet doorverkocht aan derden (tenzij heel flirtmee wordt verkocht, dan wordt de nieuwe eigenaar ook eigenaar van uw data). Tevens is het mogelijk notificaties te ontvangen in uw email van nieuwe berichten die andere leden u sturen op flirtmee. Of u deze notificaties wilt ontvangen en hoe vaak kunt u zelf instellen. Ga hiervoor naar settings in het linkermenu onderaan en kies vervolgens op tabblad notifications. Hier kunt u snel en eenvoudig uw mailinstellingen inregelen. Deze instellingen worden dan direct geactiveerd.


Door gebruik te maken van flirtmee gaat u tevens akkoord met onderstaand reglementen en privacy statement.

Reglement
* Minimale leetijd is 18 jaar. Het is absoluut niet toegestaan voor minderjarigen om op flirtmee in te loggen, te chatten, te webcammen, rond te kijken of te verblijven. Bij overtreding worden je ouders en/of opvoeders direct ingelicht !
 * Niet ongevraagd prive gaan op de chat
 * Niet gaan spammen in de profielen of op de chat
 * Respecteer uw medechatters / mede profielgebruikers dus niet schelden of beledigen
 * Racisme, pedofilie of andere mensonterende zaken wordt niet getolereerd
* Suggestieve roomnamen of suggestieve usernamen die in verband kunnen staan met met bovenstaande zaken zijn eveneens niet toegestaan (denk bijv aan angela15, waarbij 15 doet vermoeden dat je 15 bent).
 * Het noemen van namen van andere sites of het geven van linken is verboden
 * Het geven van telefoonnummers en msn- email- internet- of huisadressen is niet toegestaan
 * Wil je toch graag contact buiten de chat om ga dan naar deze pagina
 * Geen onnodige hoofdletters gebruiken
 * Niet dubbel inloggen of inloggen met een emailadres
 * De admin heeft bijna altijd gelijk
 * Het vastleggen van beelden van flirtmee is illegaal en zal waar mogelijk strafrechtelijk worden vervolgd
 * Voor mensen die zelf een kamer aanmaken geldt: niet kicken of bannen zonder reden en altijd eerst een paar keer waarschuwen
 
Net als op de chat kunnen berichten op flirtmee zowel handmatig als automatisch door flirtmee worden gecontroleerd en gemodereerd (moderatie kan handmatig steeksproefgewijs plaatsvinden indien ze in strijd zijn met het regelement).
Dit extra werk wordt door ons verricht om onze leden zo goed mogelijk te beschermen en om ongewenste handelingen, ongewenste teksten, spam en ongewenste personen van deze site te weren, waardoor flirtmee een gezellige site kan blijven en niet wordt verpest door een handjevol foute personen.

Door lid te worden van flirtmee kunt u gemiddeld 1 x per maand een nieuwsbrief verwachten van ons. Dit kunt u desgewenst zelf de-activeren, waardoor u wel lid blijft maar geen nieuwsbrief ontvangt. Uw gegevens wordt niet doorverkocht aan derden.

Het vastleggen van beelden van flirtmee is illegaal en zal waar mogelijk strafrechtelijk worden vervolgd

Houdt u er rekening mee dat flirtmee een site is, die voor veel mensen toegankelijk is. De kans dat u een bekende tegenkomt is klein, maar niet uitgesloten. Indien u er voor kiest dingen voor de cam te doen, waar u later nooit mee wil worden geconfronteerd, is het raadzaam bepaalde zaken onherkenbaar te doen.
Ofwel door niet geheel met u gezicht in beeld te komen ofwel door een (erotisch) maskertje te gebruiken.

Flirtmee kan nimmer aansprakelijk worden gesteld voor materiële of immateriële schade die direct of indirect zou kunnen ontstaan als gevolg van gebruikmaking van de verschillende onderdelen van de website.