Op de chat zien we nog wel eens wilde verhalen (FAKE NEWS) langskomen dat de Flirtmee chat zou gaan stoppen omdat Google Chrome Flash niet meer ondersteund per 31 december 2020. Bij deze... de Flirtmee Chat STOP NIET!

Sterker nog... we zijn achter de schermen volop bezig met vernieuwing. Zoals een nieuwe chat die met de nieuwste technieken werkt (Ongeveer zoals nu de Mystery Chat). 

 Het is even afwachten, maar zoals het er nu uitziet kan ook de oude vertrouwde Flash chat gewoon blijven bestaan. Weliswaar kan deze dan niet meer Via Google Chrome worden getoond, maar vast en zeker wel via andere browsers. Welke dat zijn laten we jullie later dit jaar weten.

 Neem ook eens een kijkje op de Mystery Chat die werkt met de nieuwste technieken. Deze chat is volledig mobiel geschikt en in de avonduren zijn er al vaak meer dan 70 chatters te vinden. Met je mobieltje kan hier zelfs vanuit de vrije natuur chatten ;-) Zie: https://www.flirtmee.nl/chat/mystery/

 Groetjes van Flirtmee!

Comments


Wakkere

  • Posted 3 jaren geleden
Ik hoorde dat er na 31 december een andere flash komt om je te ondersteunen. Je hoeft niet een andere te kiezen. Dat hoorde ik van mijn computerexpert.

Dubya

  • Posted 3 jaren geleden
Ik denk dat je, eens je na 31/12/2020 je browser (eender welke browser) een update geeft, je bij websites met Flash-technologie de melding "can not load page" gaat krijgen.

En dan gaat het echt wel gedaan zijn met de Flirtpret...

Tenzij je nooit nog een update van je browser doet, maar dan kan je straks 99% van het internet niet meer laden. Al denk ik dat de webmaster van Flirtmee dat niet erg zal vinden: als je alleen nog maar Flirtmee kan bekijken ;-)

bozbeffer

  • Posted 3 jaren geleden
Google stopt niet met de support, maar dat Adobe stopt met flash.
Misschien beter om dat in het bericht te vermelden.
De kans dat er nog andere browsers het blijven ondersteunen is dus maar de vraag.
Het gebruik van flash na 31 december is dan ook niet aan te raden omdat er geen beveiligingsupdates komen.

Duivelskind

  • Posted 3 jaren geleden
nu nog de functie van als je een geregistreerde chatter blokkeerd ze ook op blok blijven en niet als je weer inlogd van blok af is ))