Heeft u problemen met inloggen of ziet u geen chat?

Klik dan hier voor hulp

Wat is flirtmee ?


Flirtmee is een GRATIS site gericht op een publiek vanaf 18 jaar, waar veel kan maar niets moet.
Op flirtmee komen niet alleen mensen voor 18+ zaken. Er komen dagelijks ook veel mensen die elkaar opzoeken om over koetjes en kalfjes te praten in een gezellige gratis omgeving, maar wil je erotiek, dan zijn er ook veel singles en koppels te vinden die dat ook willen.

Flirtmee bestaat uit 2 hoofdonderdelen: de gratis profielen en de gratis webcam chats
Beide onderdelen zijn volledig kostenloos.

1) de gratis profielen

Flirtmee heeft een heel leuk profielenscript met de volgende mogelijkheden:
- veel info over jezelf plaatsen (ook op 18+ gebied)
- foto's en video's uploaden (ook 18+ foto's en video's zijn toegestaan)
- logboeks aanmaken
- winks sturen
- berichtjes sturen
- erg uitgebreid zoeken naar een date
- vriendjes worden met anderen
- zien wij jou bezocht heeft
- en nog veel meer

Het is ook toegestaan erotische teksten, foto's en video's van jezelf te plaatsen en je mag hierbij heel ver gaan.
Uiteraard bepaal jezelf wat je op je profiel zet en kan je deze ook heel netjes houden of niets invullen.

Het profielscript is te bereiken via deze link naar de profielen

2) de gratis webcam chats

Flrtmee heeft momenteel 2 verschillende chats.
--> Chat 1
Chat1 kent drie versies:
de 4cams versie met 4 cams, dit is de standaard chat bij binnenkomst
de 6cams versie met 6 cams in het midden
de 6cams versie met 3 cams aan de linkerkant en 3 cams aan de rechterkant
Het maakt qua bezoekers niet uit of je op de 4 cams of 6 cams zit want je ziet dezelfde mensen. Alleen het aantal cams en de indeling van de chat zijn verschillend. Alle versies zijn gratis.
--> Chat 2
Dit is een volledige aparte omgeving en deze wordt meestal alleen in de avond gebruikt als chat 1 vol is.
Chat 2 is de opvolger van chat 1 en kent meer functies en 10 cams, Alleen chat 1 is verreweg de favoriet op dit moment. Elke chat heeft meerdere kamers die je kunt bezoeken.

Hoe kan dat gratis?

Flirtmee wordt gesponsord door middel van de advertenties rechts en onder de chat. Deze zijn geen onderdeel van flirtmee zelf maar afkomstig van sponsors en met deze vorm van reclame kunnen wij de site in de lucht houden. Niemand verplicht je om hier ooit naar toe te gaan, je hoeft op flirtmee dus nooit een cent uit te geven. Maar als je eens benieuwd bent naar betaalde amateur dames (want het zijn toch ook amateurs) of betaalde amateur heren dan kan je hier terecht en er zijn steeds meer mensen die hier met plezier wat tijd doorbrengen.
Als je op de advertenties klikt betaal je nog niets, de teller gaat pas lopen als je toegang vraagt, meestal gaat dit door middel van het bellen van een telefoonnumer en het intypen van een code.
Je hoeft dus niet bang te zijn dat je onverwachts of per ongeluk in een betaald gedeelte zit, want Flirtmee zelf is gewoon lekker gratis

Sinds kort is er zelfs een mogelijkheid ook eens kort gratis rond te kijken bij een sponspor. Ben je benieuwd hoe het daar aan toe gaat, klink dan rechts onder de dames rechts van de flirtmee chat op gratis proberen.

Een eigen afgeschermde kamer met chat en webcam
Elke chat bestaat uit een aantal verschillende openbare kamers die je kunt bezoeken en prive kamers die afgesloten zijn voor andere bezoekers.
Wat veel mensen niet weten is dat je op flirtmee een eigen kamer kunt aanmaken en deze eventueel ook kunt afschermen met een paswoord. Je kunt hier dus ook met meerdere tegelijk video chatten en praten of met je vrienden afspreken wat je gaat doen dit weekend. Dit alles kan dus achter gesloten deuren.
Je kan deze kamers ook gebruiken om hele andere dingen te doen en er zijn veel singles en koppels die inmiddels weten hoe opwindend dit kan zijn. Uiteraard hoef je niet naar een prive kamer om erotische dingen te laten zien op de webcam chat. Dit kan ook in normale openbare kamers en ook dit komt elke dag heel vaak voor.
Er zijn geen kosten verbonden voor het betreden van een kamer of het aanmaken van een eigen room

Houdt u er rekening mee dat flirtmee een site is, die voor veel mensen toegankelijk is. De kans dat u een bekende tegenkomt is klein, maar niet uitgesloten. Indien u er voor kiest dingen voor de cam te doen, waar u later nooit mee wil worden geconfronteerd, is het raadzaam bepaalde zaken onherkenbaar te doen. Ofwel door niet geheel met u gezicht in beeld te komen ofwel door een (erotisch) maskertje te gebruiken.

Flirtmee kan nimmer aansprakelijk worden gesteld voor materiële of immateriële schade die direct of indirect zou kunnen ontstaan als gevolg van gebruikmaking van de verschillende onderdelen van de website.

We wensen je heel erg veel gratis webcam- , gratis profiel- en gratis chatplezier.

Het Flirtmee Team

Meer uitleg over flirtmee
Wil je meer uitleg over hoe flirtmee werkt en wat wel en niet mag, Klik dan hier voor meer uitleg  of neem contact met ons op via de contactpagina