Hoe ga ik privé en hoe zit dat met de kamertjes hier?

Kan ik hier ook iemand privé spreken?
Ja, je kan iemand een private message sturen (in plaats van send to all). Maar doe dit niet ongevraagd. Deze optie zit rechts van de gele smiley.

Hoe kan ik een eigen kamer aanmaken?
Klik op create en de rest spreekt voor zich. De create knop staat boven de rooms aan de rechterkant. Je kan ervoor kiezen alleen mensen toe te laten die een cam aan hebben staan. Let er wel op, dat er minimaal 1 persoon in de kamer moet zijn, anders verdwijnt deze weer. Als "creator" van een room heb je ook de mogelijkheid mensen te kicken uit je kamer. Doe dit alleen als hier een reden voor is en nadat je de persoon twee keer hebt gewaarschuwd.

Kan ik hier met mijn camera uitzenden zonder dat iedereen mij kan zien?
Ja, je kan een private room aanmaken met een password en dat password alleen geven aan die mensen die jou mogen zien, of je klikt op de invite knop, die automatisch verschijnt nadat je een private room hebt aangemaakt

Als ik een eigen kamer maak, ben ik dan ook eigen baas in die kamer?
Je bent een beetje de baas. Als jezelf een kamer aanmaakt, krijg je automatisch twee extra knoppen waarmee je iemand kunt kicken en bannen uit jouw kamertje.
Echter er moet wel een reden zijn om iemand eruit te gooien en niet omdat zijn gezicht jou niet bevalt. Ook ga je de persoon eerst een paar keer waarschuwen, voordat je kickt of bant, zodat hij de kans heeft zijn leven te beteren. Indien we klachten ontvangen dan jij onterecht kickt en bant loop je een grote kans dat er een grote boze Flirtmee admin komt om jou te bannen en niet alleen uit je kamertje maar direct van de hele site. Wees dus een beetje aardig tegen elkaar :)

Mag je hier ook naakt in de lobby?
Ja op dit moment wel. Het is een beetje lastig voor iemand die in een kamertje zit waar wel naakt mogelijk is, dat hij of zij zich eerst moet aankleden als hij eventjes in de lobby wil kijken. Sex en naakt is niet echt verboden in de lobby, maar het wordt gewaardeerd als je dit in de lobby een beetje beperkt houdt.

Ik wil graag ergens chatten waar ik zeker geen naakt of sex zie?
Dat kan in de naaktvrije zone, of beter nog maak zelf een kamer en zet in de titel duidelijk dat je geen naakt wilt. Voordeel is dat je zelf mensen eruit kunt schoppen als die wel naakt in jouw kamer komen. Wel eerst waarschuwen voordat je een schop geeft.

Klik hier voor alle uitleg over de site flirtmee